3 1/8 'X230' 'Återskrivning av termisk pappersrull för Pos Machine

3 1/8 'x230' 'återtryckning av termisk pappersrull för posmaskin Vilka fördelar har du? 1.Vi är manufactory, det betyder att vi har förmåga att genomföra produktionsschemat för punktlig leverans. 2. Vi har avancerade och moderna produktionslinjer och stödjande anläggningar. 3. För varje ...

Produktinformation

3 1/8 'x230' 'återtryckande termisk pappersrull för posmaskin


大型现金纸的规格.png

blob.png

blob.png


Vilka fördelar har du?

1.Vi är manufactory, det betyder att vi har förmåga att genomföra produktionsschemat för punktlig leverans.

2. Vi har avancerade och moderna produktionslinjer och stödjande anläggningar.

3. För varje beställning kommer stiktinspektion att hämtas ut i QC-avdelningen före leverans, bäddkvaliteten kommer att undvikas inom dörren.

4.We har export frakt avdelning och speditör, det betyder att vi kan lova snabbare leverans och gjorde varorna väl skyddade.

5.certificates, SGS test rapporter och mer och ISO9001, väl garantera produktionsprocessen i bra order och produkter i hög kvalitet.

6.Fast svar, vårt team svarar dina önskemål inom 8-arbetstimmar.

7.detaljerade bilder av varje process för att få kunden att känna sig trygg.


  • Order Guide

Allmän beställningsinformation:

Vi har erfarenhet av att betjäna den amerikanska marknaden, den europeiska marknaden och Afrika marknaden. Observera att våra ledtider för produktion beror på specifika föremål och varukvantiteter. Vår framgång har baserats på vår förståelse för krav och karaktär av marknadsföringsfrister. Det är därför som vi alltid ser till att varje beställning levereras i tid.
Kolla nedan för mer information om beställning:


1. Förfrågan-Professionell offert.

2. Bekräfta priset, ledtid, konstverk, betalningstid etc.

3. Frihetsförsäljning skickar Proforma-fakturan med frihetsförsegling.

4. Kunden gör betalningen för insättning och skickar oss Bank kvitto.

5.Initial produktion Stage-Informera kunderna att vi har betalat, och kommer att göra proverna enligt din begäran, skicka dig foton eller prov för att få ditt godkännande. Efter godkännande informerar vi att vi kommer att ordna produktionen och informera den beräknade tiden.

6. Medelproduktion - skicka foton för att visa produktionslinjen som du kan se dina produkter i. Bekräfta den beräknade leveranstiden igen.

7. Slutproduktionsprodukter och foton kommer att skickas till dig för godkännande. Du kan också ordna inspektionen från tredje part.

8. Kunder gör betalning för balans och frihet Levererar varorna. Också kan acceptera betalningstid-Balans mot B / L-kopia eller L / C-betalningsterminal. Informera spårningsnumret och kontrollera status för kunder.

9. Order kan vara "avsluta" när du mottar varorna och tillfredsställer med dem.

10. Feedback till frihet om kvalitet, service, marknads feedback och förslag. Och vi kan göra bättre.

(Kontakta mig efter att ha läst ordningsguiden)支付银行.png

Skulle du ha några frågor, tvekar inte pls att kontakta mig, gratis prover skickas till din utvärdering! Jag ser fram emot ditt snabba och snabba svar!

skype / WhatsAPP: + 86 15914143940

annie@szlxf.net


Förfrågning