2 1 / 4'x200 '' Återtryckande termisk pappersrull för Pos Machine

Fördelar Vilka fördelar har du? 1.Vi är manufactory, det betyder att vi har förmåga att genomföra produktionsschemat för punktlig leverans. 2. Vi har avancerade och moderna produktionslinjer och stödjande anläggningar. 3. För varje beställning kommer stiktinspektionen att bli camed ut i QC-avdelningen innan ...

Produktinformation

大型现金纸的规格.png

彩色现金纸.png


现金纸的包装.png


fördelar

Vilka fördelar har du?

1.Vi är manufactory, det betyder att vi har förmåga att genomföra produktionsschemat för punktlig leverans.

2. Vi har avancerade och moderna produktionslinjer och stödjande anläggningar.

3. För varje beställning kommer stiktinspektion att hämtas ut i QC-avdelningen före leverans, bäddkvaliteten kommer att undvikas inom dörren.

4.We har export frakt avdelning och speditör, det betyder att vi kan lova snabbare leverans och gjorde varorna väl skyddade.

5.certificates, SGS test rapporter och mer och ISO9001, väl garantera produktionsprocessen i bra order och produkter i hög kvalitet.

6.Fast svar, vårt team svarar dina önskemål inom 8-arbetstimmar.

7.detaljerade bilder av varje process för att få kunden att känna sig trygg.FAQ

FAQ .pngSkulle du ha några frågor, tvekar inte pls att kontakta mig, gratis prover skickas till din utvärdering! Jag ser fram emot ditt snabba och snabba svar!

skype / WhatsAPP: + 86 15914143940

annie@szlxf.net

支付银行.png

Allmän beställningsinformation Vi har erfarenhet av att betjäna den amerikanska marknaden, den europeiska marknaden och Afrika marknaden. Observera att våra ledtider för produktion beror på specifika produkter och varukvantiteter. Vår framgång har baserats på vår förståelse av krav och karaktär av reklam och marknadsföringsfrister. Det är därför som vi alltid ser till att varje beställning levereras i tid.

Förfrågning